Baby Safety Gate

3:45:00 PM

Aduyai...
Nak wat keje sgt slow. tak taula nape. hangin dibuatnyer...sabar sabar!
Bukak blog laju plak. hehee

Wah misi 2 minggu berturut cari baby safety gate. Mission INcomplete. huhu
Cik merah dah nak setahun pun. baru terhegeh2 nak cari ek!
Letak la ape pun kat tangga tu. budak panjang akal ni dpt jgak naik tangga!
Kta terleka skit tgk dah ade atas tangga. huhu. menjeritla mamanyer!!!!!

Pg One Baby world & Manjaku cam mahal ckit.
Pegi tgk kat Jusco ade yg harga ok. tp stock plak habis. huhu.
maka misi sambung lg weekend ni.

Mummiess..mana lg nak dpt baby safety gate ni???
Any suggestion??


You Might Also Like

8 comments

  1. nak tahu tak,dulu masa adik as yang last tu kecik lagi..mama as takutkan dia dengan kulit durian.haha...asal nampak je durian kat tangga tak berani dia naik..kikiki..kenangan..:)

    ReplyDelete
  2. sy de jumpa. tp preloved punya kot.cuba tgk :
    http://www.lenafashionworld.com/index.php?route=product/category&path=147_68_99

    ReplyDelete
  3. hi..
    pernah nampak kat ikea..tp xperasan harga dia berapa..

    ReplyDelete
  4. faeza, azian pun nak cr pagar jugak. tapi nak carik yg jenis mcm 'kandang' tu. hihi. apeke tah nama dia. biar najla main dlm area tu jer. cik merah dah jalan ke?

    ReplyDelete
  5. yanie dh bli...tp preloved...cr kt mudah...murah sket...hehe

    btw, 26th oct till 7th nov ade my dear warehouse sale...mane tau murah...

    ReplyDelete
  6. kat jusco pun ada rasanya.. kedai2 baby pun ada.. nk kene carik jugak untuk Amani nih..

    ReplyDelete
  7. hi, i'm one of ur silent reader...tetibe xsilent dah sebab i baru je lepas baby safety gate hunting...tp sebab i nk cari yg panjang skit, so xbyk sgt choice...klo tuk tgga or pintu, ade jugak yg murah n nmpak tough yg i jumpe...sweet cherry (jusco) - RM109...or kat mydear warehouse pun ade gak...normal 180, skang tggal rm100 je...berbaloi...hope its help...:)

    ReplyDelete
  8. oh, btw, klo nk first year hand-free nie nyer jenis, kat the baby loft ade sale...RM 245.55...the cheapest that i've found laa...:D

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe