Hanya kerana Rak Ikea

10:00:00 AM

Hanya kerana offer rak Ikea ini
Sanggup aku lepas balik kerja terus ajak adik ke IKEA Cheras.
Gagah mak bawa sekali askar 2 orang ke IKEA.

Bukan rezeki, staf IKEA kata 11 pagi  rak ni dah sold out!
Sedih mak! kecewa!
Dah terbayang gaya2 mendeko bagai dengan rak baru.







Kesudahannya, demi menebus kekecewaan kami beli rak yang lain.
Kebetulan Algot Series tengah promo frame.
Harga basket lain, macam-macam jenis & material ada.
Kami beli basket harga RM10/each.

Kebetulan adik nak dapat baby. 
Dia plan untuk letak barang2 baby.

Maka dapatlah kami rak bertingkat-tingkat ni.
Berguna juga especially untuk simpan pampers & barang yang kita guna hari-hari
Anak-anak pun senang nak ambil.
Yang penting kena susun elok-elok.
Sebabnya kalau bersepah memang nampak la kan.



 

 
Ni saya punya. Lebih kepada susun pampers, telekung & songkok anak2.
Senang nak capai. Bawah sekali tu letak tuala sebab besar ckit capacity.

 
 Ni adik punya. Siap ade basket borong kat KKhomedeco.
Comel pulak bila dah susun gini. Preparation untuk dapat baby next month.

You Might Also Like

2 comments

  1. akak suka rak algot tu.. beli 2 tinkek.. lama dah.. buh baju asben.. sebab baju t shirt die banyak sangaat.. memang kemas dan praktikal sangat.. :)

    ReplyDelete
  2. Cantek pulak susun bakul2 warna warni dalam rak ni..
    teratur je..

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe