Wardrobe : 3D Design

5:29:00 PM

Alhamdulillah. Kitchen cabinet almost complete.
Fridge pun dah ade. cuma nak tunggu sink plumbing jer lg.
Nanti kalo dah complete. baru la sedap mata memandang. kan...

Nak share pasal Wardrobe plak.
Kekononyer nak berangan ader walk-in-wardrobe. Mcm la fashionista sgt kan! hahaha!

Setelah berfikir panjang. kami korbankan salah satu bilik kecil kami utk wardrobe sahaja
fuhhhhh! puas hati. boleh campak segala baju anak beranak kat situ.
makanyer tiada built in wardrobe di dalam bilik lain. hanya tempat beradu sahaja.

Yes. we do wardrobe dgn Unity Kitchen jgak!
Puas hati sbb dapat fully height. Sampai my mom pun terkejut tengok.
Concept open wardrobe kecuali yg atas berpintu sebabnyer utk simpan barang2 yg jarang pakai.

Mula2 plain nak amik white color. harga pun murah ckit dr color.
Tapi bila berfikir panjang. Takut kalo putih cepat kotor and lama2 jadi kuning.
Makanya we choose dark brown. 

Kita layan dulu gambar 3D Design by Unity Kitchen.
Nanti cerita lagi.....

scheme color.
inspirasi...simple and well-organized

Side A : Open wardrobe + door at the top
Side A : My side!
Side B
Side B : Hubby side + dressing table

You Might Also Like

13 comments

  1. cm best je...nnt bg contact no org tu...hehe

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Yang macam nie berapa rate dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, tgk keluasan. mcm ni dlm 6-7k jgakla. tp puas hati.

      Delete
  3. Uwaaa awat kt Punye impian same haha sabor je la :p tapi masih dlm paper work hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaaa! kawen beranak pun lebih kurg same je. heheh

      Delete
  4. faeza, ape beza cabinet/wardrobe 3D dgn yg biasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. azian...3D tu drawing jer. wardrobe tu yg betul2 kejadian..hehe

      Delete
  5. Menarik..x sbr nk tgk the real one nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak share. nanti share picture nyer.

      Delete
  6. Salam sy pembaca senyap ur blog :)Cantik sgt2 umah awak,nak amek as inspirasi :)
    Bole tengok hasil wardrobe ni ? TQ

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe