Lunch Date on my 3 Series

10:42:00 AM

Alhamdulillah.
Please welcome me to 3 series ~ 6th May 2014

Rasanya dah lama tak dating berdua.
Bersalah jer rasa bila tinggal anak...pastu mak bapak berfoya-foya. hehe.
Tapi sekali sekala dimaafkan walaupun dalam fikiran tu ingat anak-anak kat taska.

Seminggu sebelum masuk semula bertugas dah hantar Naqeeb ke taska.
So...mama & papa amik peluang dating berdua.
Kebetulan pulak last week is my 3 series birthday. Happy birthday to me!
Sekalila celebrate hubby's birthday on February.
Belated la sebab time tu dalam pantang. So dapat beli kek je utk husband.
Anniversary pun dalam pantang jgak. Tapi dah celebrate Anniversary Getaway kat Penang.
Will update soon...ok.

No more candlelight dinner dah.
So kita candlelight lunch plak yer.
Pada asalnya tak plan pun nak pergi mana on my birthday.
Last minute decision sy ajak hubby ke Flora Kafe.

Sebab dah namanya terjah jer. So tak derla hias2 bagai.
Tapi kalo korg booked untuk celebrate birthday rasanya Flora Kafe akan sediakan something special.
Itu yg sy baca dr blog la.
Menu kebanyakkan masakan melayu. Rasanya tak banyak pun menu western.
Bagi sy yg tak berapa nak pandai masak ni, memang sedap. Rasa rempah ratus kemelayuan.

So...menu of the day.
Sy pilih set ayam masak kicap berempah. Dalam set ada nasi ulam air & buah.
Husband pulak pilih set ikan tenggiri masak asam pedas Melaka.
Kitaorg order extra Sotong Kangkung.
Harga mmg tak samala kalo korg makan kat warung Kak Siti.
Total makan sy & husband is RM48. Okla kan for our simple birthday threat.

Facebook : Flora Kafe

Flora Cafe

Lot G-08B-1, Ground Floor

The Ampwalk, 218 Jalan Ampang

50450 Kuala Lumpur.


Tel : 03-2161 8010



our candlelight lunch 


lunch di bawah sinaran flora...





Sotong kangkung!

Birthday present? Bukan LV atau Gucci.
Sy dapat Naraya. Dah happy sangat... Tq husband.
To hubby : bila nak bawak pg Bangkok shopping Naraya?

You Might Also Like

5 comments

  1. alhamdulillah,.semoga diberi kesihatan yang baik dan ketenangan.
    Oh..dah tak jauh saya pun nanti melangkah 3 series.. yauw!

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday dear....nanti kalo free nak g jugak lah cninie..cantik deco dia :)

    ReplyDelete
  3. Wow..happy belated birthday sis...

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday....
    cantiknya restoran tu....

    ReplyDelete
  5. Ari tu g phuket jumpe byk giler barang Naraya ni...terus teringat awak..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe