Lama Menyepi

12:46:00 PM

Sy masih di sini.
Ade lagi ker yang masih follow blog saya???
Sempat kadang-kadang jadi silent reader blog org lain.
Tapi entah kenapa lately ni mood nak menulis di blog kesayangan masih hambar.

Lepas terbaca tentang satu lama sosial yang mengeksplotasi gambar wanita mengandung,
saya terus tutup blog untuk bacaan umum.
Ade jugak yang bertanya kenapa dah private kan blog?
Makanya kalo tengok entry sy dr 2011 banyak yang gambar dah hilang.
Entah camana sy boleh plak pergi delete album tersebut. So hilangla smua gambar yang ada.
Maaf yer kalo entry lama-lama yang lopong tak bergambar.

Sedang ambil mood untuk mula menulis & berkongsi tentang macam2 perkara.
Walaupun sibuk dengan tugas2 di office & di rumah.
Hopefully ada masa untuk menulis di blog kesayangan.



You Might Also Like

3 comments

  1. owh..di fb tu ye..kwn sy pic di dicuri..n post kt situ...
    bile kite tau page ni xbgs..tp dorg ckp xharm pun..huhu

    ReplyDelete
  2. biasala tu kadang2 kena tunggu mood datang..baru ada idea :)

    http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-ramadhan-2014-di-perantauan.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...:)Saya ni baru berjinak-jinak berblogging. Selalu jugak intai2 blog awak..tetiba sekali nak buka dah tak boleh...sentap you! ingatkan saya kena block..haha...

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe