Painting for Sale

2:54:00 PM

Saya akan cuba mencuri masa untuk tulis blog.
Sesungguhnya di sini la tempatku menghilangkan stress.

Ada sesiapa nak beli cik merah's painting??
Mama saya tolong jualkan sebab saya nak kumpul duit pergi Hello Kitty Town.

Inilah aktiviti si kakak di hujung minggu.
Seronok dapat main water color.
Lukisan tu memang mama la yang lukis.
Bosau godang lukisan mama. Senang nak bagi anak mewarna.

Water color IKEA ni bagus jugak.
Walaupun mula2 rasa macam mahal RM 30++.
Tapi agak berbaloi jugak beli sebab tahan lama.

Tapi water color tinggal kat rumah nenek.
Sebab aktiviti hujung minggu kan...
Kalo ada kat rumah sendiri alamat hari2 la nak main water color ni.










You Might Also Like

1 comments

  1. arreessa pun suka painting. dulu beli habis sofa dia kalerkan.huhuu

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe