Aku Si Kakak Pengantin

11:00:00 AM

Dulu- dulu suka cerita pasal kahwin-kahwin kan?
Agaknya gatal sangat nak kawin sebab asyik cerita pasal kahwin je.

Akhir tahun lepas saya dapat 2 orang sekali adik ipar.
Tamatlah sudah kenduri kahwin dalam keluarga pakcik Ramlay.
Semua anak dah selamat mendirikan rumah tangga.

Bila adik-adik kahwin. Of course, kakak pengantin paling sibuk & paling wanted!
Tambah lagi adik-adik lelaki. Semuanya kena ikut citarasa kakak.
Kakak yang over tau!

Dari tema baju semua kakak yang over tau. Sampailah ke hantaran, doorgift.
Kakak pengantinlah yang dok men'hunting' bagai.
Adik-adik tunggu arahan je! Penyokong kuat ialah mak.

Kalau bukan ahkak ni sape lagi kan?
The only kakak yang korang ada. Layankan jer la...

Alhamdulillah, majlis berjalan lancar.
Majlis menyambut menantu yang sangat ringkas.
Budget katanya. Sampai photobooth pun recycle ape yang ade jer.
Begitu gagahnya kakak wat photobooth last minute.

Along doakan semoga perkahwinan ini membawa ke Jannah. Inshallah.
Dikurniakan anak-anak yang soleh & solehah.



 

You Might Also Like

1 comments

  1. kakak kakak mmg gitu la bila adik nak kawen. kalah pengantin & mak pengantin.tahniah dpt 2 org adik ipar terus

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe