Kain bedung cotton

9:57:00 AM

Assalam....

Morning monday friends!
Last weekend yg sgt memenatkan.
pergi beraya, attend wedding invi and melayan tetamu dtg rumah my MIL.
fuh...penat!!!

ohhh...after beraya umah my friends kat putrajaya.
terus pulang rumah my MIL @ keramat.
jalan sabtu tu sgt jammed + hari plak hujan.
oh org KL dh mula beraya di KL plak!

b4 that, sempat singgah carrefour wangsa maju.
tujuan utama nak pg nagoya! sbb malas utk turun ke nagoya KL.
nak beli kain utk jahit sarung tilam baby + kain bedung baby.
nasib baik ade. tp corak tak byk mcm nagoya kat KL.

kebetulan ade preggy mom jgak sedang belek2 kain kat situ.
katanya nak wat bedung baby jgak.
sy sgt teringat preggy mom tu smpai ke arini, stp corak yg sy & hubby pilih, dia mesti pilih jgak.
leh kata 3 corak sy pilih, 3 corak dia beli! oh sgt lucu plak rasanya!
but its ok! maybe pilihan citarasa kami sama....

ok citer pasal kain bedung plak.
kain ni kain cotton flannel. mcm kain selimut/kapas lembut.
sejuk je kain nye.
dr kecik, masuk asrama & smpi skrg pun sy masih suka selimut dr material ni.
sy ade 2 colors pink & peach. hehehe!

kat nagoya je sy jumpa. tempat lain sy tak sure sbb tak survey pun.
my mom yg slalu beli utk sy adik beradik.

Info kain cotton flannel
kain lerang 45".
Harga....
corak : RM 4.80 per-meter.
plain : RM 4.20 per-meter.

ade jenis lembut and kasar ckit kainnye.
sy beli yg lembut. takut yg kasar tu panas plak.
byk corak kartun2 and cute. yerla maybe dia wat khas for kanak2.
tp my mom dah pesan jgn beli gambar pelik2 for baby.

my MIL plak pesan beli lebih.
oh...maybe nxt week nak beli yg plain punye plak.

You Might Also Like

1 comments

  1. sangat comel kan kain2 cotton tuh..macam tau2 je untuk baby :) i bedung beli dah siap,kain cotton gak tapi plain..cuma i beli kain kotton comei2 untuk buat bantal kekabu untuk baby nanti :)

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe