Tilam Kekabu for baby

2:39:00 PM


Oh jauh betul mengimport tilam baby ni.
akibat kemalasan yg melanda diri ini utk mencari.
tilam baby beli je online....mudah dan selesa.
sy beli ini dr Bilik Jahit Anggunflora.
bleh view kat sini for price listSenarai harga.

tapi...sy just beli tilam kekabu plain.
without sarung tilam. actually korg leh tempah sarung tilam sekali tau!
senangkan...bleh beli kain sendiri or choose je kain yg ade!

sy order tru email je n pay deposit b4 raya.
after raya dapat sudah!

sy mak yg watkan sarung tilam.
sy guna kain cotton fallanel mcm kain bedung baby.
sejuk...bleh tumpg baby tdo sekali.hehehe.
cuma nak cari renda je wat tambahan nampak cantik.

highly recommended....thanks to kak niah from anggunflora!


baby cot still in plan lg.
wat masa ni not necessary to have it! maybe!
masih tak jumpe yg berkenan di hati...

baby cot @ IKEA

You Might Also Like

6 comments

  1. bestnyer menanti bby.. hehehe...
    smoga smuanya selamat.. insyaallah..
    nnt jd follower kat blog sy yer .. rizaros.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. wah, dah sampai tilam bb. azian tak beli2 pun lagi. nampak cantik lah tilam dia. ni yg tak sabar ni. hehe.faeza beli bb cot ke? ingat nak beli jugak. mcm cute jer tgk bb tdo dalam tu kan? tp bila pikir balik, kat mana pulak lah nak letak bb cot tu nanti, mcm tak jadik pulak nak beli :(

    ReplyDelete
  3. ok tak tilam tu faeza? kalau ok, nak tempah juga la...

    ReplyDelete
  4. rizaro : ameen...smoga smuanya selamat.

    azian : sy malas so beli online je.hehehe.malas nk cari. bb cot blom plan nk beli lg.depend keadaan jgak nti.its ok nti baby dh lahir bleh pikir nak beli ke x?

    ReplyDelete
  5. mazni : highly recommended. kalo ade budget tempah sarung tilam sekali. senang keje.

    tempah jgn tak tempah!

    ReplyDelete
  6. seronok tgk persiapan kamu =)
    byk perkara2 yg boleh fara amik kat sini cth list brg2...

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe