Today 44 days

2:52:00 PM

Hi semua...

Arini hari ke 44 sy berpantang.
Walaupun tak disiplin sgt berpantang...
Tapi sy tetap jaga pemakanan. takut2 effect BF baby.
Belum abis pantang dh plan mcm2 nak ajak hubby pegi outing with baby after abis pantang.
hehehe...yerla kna quarantine 44 hari..hehehe

Berat after abis pantang maintain mcm before pregnant.
okla kan. niat nak turunkan berat badan mmgla ade.
slow slow la ek. nak concentrate kat humairah dulu. hehe


and minggu ni sy dah start wat stock susu utk humairah.
2 minggu lg dah nak start keje. takut2 tak cukup stock.
kwn2 pun dh ramai suggestkan utk wat stock dr skrg.
sbb susu pun takderla byk sgt lg. kdg dpt 2oz kdg2 dpt lebih 3oz.
Tp, alhamdulillah production susu meningkat semakin hari.
Harap2 dpt meneruskan misi utk BF humairah.

doakan yer kawan2...

You Might Also Like

3 comments

  1. InsyaAllah, bila ada kehendak dan dengan izinNya leh wat banyak2 stok susu utk Humairah :)

    ReplyDelete
  2. arreessa minum dlm 6x2.5oz je.kdg2 lebih.cukup insyaAllah.selamat membuat stok ebm ")

    ReplyDelete
  3. dear, nak tanya..kalau wat stok means simpan dlm freezer sampai nak guna la ek..

    berazam mau bf jugak nanti..insyaAllah..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe