Pumping while Driving

11:59:00 AM

salam....

Alkisah pagi td Humairah terjaga 4.30 and sy direct BF Humairah.
Kejap je menyusu and tdo balik.

Then time sy nak siap pergi keje. Dia bulat mata ajak main.
Sy pun direct BF humairah b4 pg keje.
tp dia mcm tak nak sgt sbb nak ajak main plak. huhu...

Akibatnya...sy terasa mcm berat je.
Then ape lagi sy try pump time drive.
Nasib baik medela swing bleh guna battery.
so easy! dapatla 3oz++ sy pump.
tu pun halfway je sy pump. hehehe.
kalo smpi ofis rasa penuh bottle 5oz. huhu

Bleh ke tak ek pump & drive? korg pernahwat x?
salah ke di sisi undang2?
Tp tangan sy dua2 pegang stering.

You Might Also Like

8 comments

  1. tmpg tny.awk mmg full ebf ke?so x pakai susu tepung la.
    sorry, sy xde pengalaman

    ReplyDelete
  2. jannah : Alhamdulillah smpi skrg still fully BF. Insyallah sy akan try BF humairah smpi waktunya.

    Lyna : thanks yer :)

    ReplyDelete
  3. tak salah kot...coz dua2 tangan kita kat stereng...n klu tak pump ti tak selesa lak...

    ReplyDelete
  4. boleh e...ingat freestyle je leh wat...camni nak wat jugak lah,huhu :)

    ReplyDelete
  5. nak tnya skit la, saya pun guna medela swing jugak.. tp mcm mana puan bleh pump while driving, guna maximum speed ke masa pump.. tak perlu pegang breatpump tu ke masa sedang pump..

    ReplyDelete
  6. putri : aah tu la pasal :)

    nageb : hehe. tryla nageb :)

    anon : aah guna max speed. tak pegang pun. just letak kat holder dia.

    ReplyDelete
  7. wah, awak pun pump masa drive..saya guna swing, tapi kalau saya pump, saya kena bongkok kan badan, kalau x, susu bertakung je kat corong tu..xkan saya nak drive sambil bongkok..

    mcm mana awak buat ye??

    thanks!

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe