Customized Bussiness Plates

4:06:00 PM

Wehooo!
Amik mood nak update blog boleh.

Cerita bulan April. huhu.
Pada asalnya hubby nak belikan smart phone untuk mak mertua semperna hari jadi mak.

Sementara menunggu suami & mak mertua memilih yang berkenan di hati.
Jalan-jalan cuci mata dengan cik merah.
Jalan-jalan terus terjumpa booth untuk customize plates ni.
Dekat dengan kedai RM5 Hinode shop kalau tak silap.

Memang dah lama sangat plan nak buat.
Tak sempat nak fikir panjang. Terus je excited nak buat.
Sebab nama bussiness IG panjang sangat. Rasa tak best pulak tak dapat full name IG.
Rasanya kalau tak silap maksimum 12 alphabets jer.

Alhamdulillah Chinese lady tu sangat membantu. Manis je muka dia walaupun aku tanya macam2.
Dia cadangkan gantikan word 'Heart' dengan simbol love.
Happy u alls.

Tak sampai 10 minute pun tunggu dah siap.
Price based on material yang kita pilih. Nak glitter atau tidak.

Maka dengan excitednya...siapla my bussiness plate 'Little Pearl Heart'
Saya pilih yang berharga RM89.90.

Boleh check it out Facebook : Galaxy Gift

 









You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe