Cik Merah 5 Tahun

10:55:00 AM

Assalammualaikum Dunia
Ingat lagi tak si pipi merah @ cik merah?

23 November 2015 genap Humairah @ cik merah 5 tahun.
Masih segar diingatan melahirkan anak solehah ini ke dunia.

Alhamdulillah anak mama membesar dengan sihat.
Walaupun masih comel antara rakan rakan di sekolah.
Masih ramai tak percaya Humairah 5 tahun sebab comel sangat macam omaknye...
rasa lama tak perasan dalam blog sendiri.

Rasanya dari bulan Februari cik merah ni counting sampai ke bulan November.
Setiap kali masuk bulan baru mesti  dia bagi tahu birthday dia tinggal berapa bulan je lagi
Tak sabar nak bawak kek pergi school katanya.

Disebabkan birthday selalunya musim cuti sekolah.
Kita buat advanced seminggu supaya dapat celebrate & share kek dengan kawan-kawan.

Alhamdulillah dapat tempah kek bertemakan Hello kitty dari IG : @theslice_puan siti
Walaupun last minute order. Cantik sangat kek tu mama pun geram.
Mama wish birthday mama nanti, papa kakak & adik belikan mama kek comel macam ni jugak tau...

Selamat Hari Lahir Kakak Humairah yang ke-5.
Mama sayang kakak. 
Semoga kakak menjadi anak yang solehah.
Cemerlang dunia & akhirat.

Love,
Mama
23 November 2015





You Might Also Like

3 comments

  1. Salam faezah..da lama follow blog ni n baca kisah cik merah. X sangka birthday dia sama ngan anak saya..happy birthday humairah!

    http://hhidayah.blogspot.my/

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe