Rindu kamu semua

12:04:00 PM

Apa khabar kamu kamu di sana?
Hope semuanya sehat.

Bukan tak nak menulis lagi di blog.
Tapi seriously masih tak berjaya mencuri masa untuk menulis.
Serious rindu nak merepek kat blog ni instead of merepek kat Facebook.

Rindu jugak kat kawan2 blog sebelah yang drop comment.
Followers yang selalu drop comments kat blog ni.
Tapi apakan daya masa tidak mengizinkin untuk terus aktif berblog.

Bukan saje rindu berblog.
Tapi rindu dengan Creative By Two yang sepi jer.
Bukan terkubur. Masih ade customer yang email & PM di facebook.
Tapi tak mampu rasanya nak berjanji. Nanti customer marah plak kalo tak dapat deliver on time.

Little Pearl Heart masih aktif di Instagram.
Buat semampu yang boleh walaupun kadang2 customer nak cepat.
Kadang kadang rasa penat tapi seronok.

Semoga Allah murahkan rezeki kita semua. Insha Allah.


You Might Also Like

1 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe