1st Day to Nursery

8:25:00 AM


Morning Mondays....
6th June 2011....

Today is 1st Day Cik Merah ke nursery.
Cian nenek kat umah dh takde geng. sedih je tgk nenek pg td nak antar merah naik kete.
nenek jgn sedih...petang humairah balik la!

Alhamdulillah...humairah good girl this morning.
macam tau2 je nk pegi rumah kawan2.
1st time berdua dgn cik merah utk perjalanan 30 minutes.
jauh tu...b4 ni tak smpi 10minutes je pegi tesco!

Smpi je nursery humairah cam happy je.
risau sbb takut jap lg dia tgk muka smua org tak kenal.
tak de muka nenek, atuk, muka mama, papa.
yg plg risau part tdo...sbb b4 ni humairah tdo dgn buaian.
hope she will be fine!

after antar humairah...on d way to office.
tetiba sedih sgt sbb terpaksa tinggal si kecik kat nursery.
and terus bergenang air mata. tak tahan nk nangis!
barula faham perasaan azian time 1st time dia antar najla ke bb.

apepun...sy kena kuat!
tak bleh nak samakan cara kta sendiri jaga n nursery.
sampai bile my mom nk jaga humairah kan???

smoga smuanya dilindungi Allah...
Allah know the best...

You Might Also Like

8 comments

  1. dun worry mama cik merah...everything will b ok!!mesti dia hepi dpt kawan2 baru

    ReplyDelete
  2. Hope everything will be fine dear..insyAllah..

    ReplyDelete
  3. comotnyer si merah..mkn per tu syg??hehe insyaallah baby ok2 jer tu..

    ReplyDelete
  4. Salam.

    biasalah. anak memang nampak happy je, tapi lepas kite g kerja, tak tahulah die macam mana. Ibu memang akan over sedih. macam drama pon ada dalam kereta tu. huhuhu.

    dulu saya, ari2 nanges dalam kereta lepas anta anta g Taska. Mujru tak sampai seminggu.

    ReplyDelete
  5. Humairah good girl.. dah 6 bulan dah... =).

    Moga2 Humairah selamat sentiasa. Amin...

    ReplyDelete
  6. humairah kn peramah..msti dia enjoy duk ng kawan2..

    ReplyDelete
  7. oo...cik merah dah pegi school yer? dun worry mama, humairah suke pegi school. ramai geng. ;)

    ReplyDelete
  8. Dun Worry..Cik merah mesti gembira sebab jumpe byk kawan kat sane.Macam my baby, lepas dah hantar taska ni, Die sangat enjoy bile tgk budak2 baya dia@kanak2 even tgh badmood pun boley suke dan hepi2 balik.hehe..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe