Baby Walker : Fisher Price

2:51:00 PM



Hi mummy out there!

rest jap. bersengkang mata ngadap coding!

Td baca status farhana kat FB nk cari baby walker.
Yes i'm hunting for baby walker too!
Insyallah ade rezeki lebih blehla belikan cik merah baby walker.
manela tau time raya ni dah bleh jalan! hehehe advance cik merah!

skrg ni pun dah merangkak masuk bawah meja. dah sampai ke dapur.
dah mendaki tangga. siap jilat tangga tu yg tak bleh tahan!
merah merah! jgnla terlalu lasak!
dah belajar utk berdiri sendiri sambil berpaut pd org.
Tp takut lg nk lepas sebelah tgn utk duduk.
kalo duduk. sebelah tgn mesti berpaut kat lantai.

merangkak mmmg laju. kdg2 xsempat nk keja dia.
kta baru pusing nk minum. toleh belakang tgk dia dh xde.

sgt pantas masa berlalu kan...
yes....I miss my lil humairah.

berbalik pada kisah baby walker...
worth it tak rasanya I buy baby walker ni for my miss red???

ade tak mummy yg ade experience guna???
kat mana nk beli with reasonable price???




Info from Littlewhiz


You Might Also Like

8 comments

  1. sy ade bg anak buah sy yg fisher price punye...die ok je gune... :)

    ReplyDelete
  2. cepat je humairah dah nk jalan yer.. sy dlu guna baby step walker brand tesco.. beli kat tesco RM50 lbh kurang gtu murah byk la dr fisher price hehe.. tp step walker ne ringan.. klu baby tolak kat atas lantai mmg baby blh jatuh psl baby bru nk belajar jln akan paut kuat2.. klu atas karpet or bentangkn comforter lbh safe la.. tp still kene jaga btl2...tp klu brand fisher price xtau la kot berat sket ke.. klu walker jenis bulat tu safety sikit la utk baby.. kt pun blh lepaskn dia nk menjelajah sorg2 hehe.. n klu pakai yg bulat tu ank pun InsyaAllah cpt jln.. ank sy dlu xsmp setahnun dah jn psl letak kat walker yg bulat tu.. : )

    ReplyDelete
  3. hai mummy umairah, sy silent reader...just nak bg pandangan...sy begitu respect mama boleh BF umairah smpi 6 month, bagi dia makan masa 6 bulan, tak bg dia puting so kenapa nak bagi baby walker..baby walker tak baik pada kesihatan tulang belakang baby & dibarat memanng kebanyakan mem-banned penggunaan walker ini kerana statistic disana mencatatkan kemalangan tertinggi dikalangan kanak-kanak adalah disebabkan walker.so fikir2kan...semuanya terletak atas tangan ibu..

    ReplyDelete
  4. wah.. cepatnya umairah merangkak :)
    x lama dah tu nak berjalan. Yusuf mengesot pun x lagi huhu... xpela, janji sihat kan :)

    ReplyDelete
  5. mcm bgs jgk beli walker mcm ni kan..just utk support die jln.mcm kite pgg tgn die..

    ReplyDelete
  6. mesti cumel maira nek walker ;) humaira cepat bljr, dh nk ley jln la tu xlame lg ;)

    ReplyDelete
  7. kite ade jumpe kat sini tp pre-loved punye la..cantik agik...
    http://www.lenafashionworld.com/index.php?route=product/category&path=68
    try carik item yg nak tu.ade 1-2 brang yg macam tu. iberkenan yang badak sumbu biru tu.hehe..

    ReplyDelete
  8. As-salam,
    Saya blogwalking. terjumpa blog wak. saya pun duk nilai. Awak duk nilai area mana?
    Saya bercadang tak nak bagi walker sebenarnya.Tapi since BS baby request, so saya kenalah bagi.Lagipun dia jaga baby sangat baik.Saya pun berkenan dengan walker ni.. tapi maybe untuk letak kat rumah. kat BS saya dah beli mamalove 2 in 1. push car and walker tu. Tu pun ok. Trylah survey.

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe