Nade El Luna for Kids

9:30:00 AM

Rindunyer nak berblog. 
Since ade baby baru ni memang tak menang tangan.
Belum anak ramai sampai 5 org! Sgt kagum & tabahnya ibu yg menjaga anak ramai.
Semoga kita diberi kekuatan & ketabahan untuk membesarkan anak-anak.

Harini tetiba rasa nak review Kids Wear from Nade El Luna.
Tertarik dgn modelnyer yg comel.
Terjatuh chinta plak dgn Rana Dress ala-ala material jeans.
Tapi lembut & tak panas. Sesuai for kids. Ade cotton lace kat bahagian kaki.

Rana Dress for kids.
RM 59.
Ade 2 color Blue & Dark Blue.

Dress ni agak labuh for Humairah.
Sebab sy nak potong, sy jahit la ke dalam lace tu.
At least nanti kalo hd tinggi bleh bukak jahitan.

Jom terjah Nade El Luna...
Facebook : Nade el luna
Website : www.nadeelluna.com

 Jubah



Dah beli jubah...bleh la padankan dengan tudung plak.

Yumnakids Hijab 
Only RM15.

Ade 2 size, S and M

S (5 - 9 tahun)
M (10 tahun ke atas)

Sy dah grab 3 pcs for my cikmerah.
Color green, red & pink.
Agak besar ckit utk cikmerah...tapi tetap comel & sopan gitu.

yumnakids hijab

You Might Also Like

9 comments

  1. comelnya cik merah! kenapa tudung instant cik merah macam tak ada pengeras tu? macam cantik je! untuk orang tua tak de eh? hehe

    ReplyDelete
  2. Sangat sweet Humairah pakai :)
    Saya pun ade beli jugak. Just nice with my daughters height. Tapi yg problemnya kt bhgn pinggang ketat sikit. So a bit problem bila dia sarung jubah nak masukkan tangan tu. Ketat. Since that, only 1 time je dia pakai. Bila nk suruh pakai lagi dia dh xnak. Teringat part ketat tu la.. Hopefully boleh bg dia pakai balik..

    ReplyDelete
  3. alaihai..memang comel giler cik merah..rase nak gigit2 jer..lagi2 tu die senyum....

    ReplyDelete
  4. alahai cunnye ank dara ko faeza :)

    ReplyDelete
  5. lawa nya .. comel kalau budak pakai.. sarungkan tudung terus nampak lengkap

    ReplyDelete
  6. ala..comelnya humairah pakai jubah tu...menariklah jubah tu...nnt nak bg mia pakai jugak lah:)

    ReplyDelete
  7. jenjalan singgah ..
    comel sangat humairah!
    dah nak sama comel dah dgn model-model comle tu

    ReplyDelete
  8. jenjalan singgah ..
    comel sangat humairah!
    dah nak sama comel dah dgn model-model comle tu

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe