Dinner @ Raja Melayu

3:02:00 PM



Last Day kat Bandung, ktaorg decide nk dinner kat Raja Melayu Restaurant. Bdak2 kat Angel textile yg suggestkan restaurant ni. Pak Rahmat pun ngak tahu kat mana. nasib ade Bandung Guidelines...so ktaorg refer kat situ & ckp jalan ape Pak Rahmat...mmg expertla Pak Rahmat... kejap je dh smpi. ktaorg jemput Pak Rahmat makan skali sbb dh last day...tp dia tak nak la plak, maybe segan kot sbb ktaorg tetamu dia...

Restaurantnye sgt ekslusif. byk ciri2 kemelayuan. pelayan dia pun siap mcm nk sambut raya dgn baju melayu & songket. Kat raja melayu tak mcm makan nasi padang...just pilih je lauk yg kta nk..then dia akan surve.


sky juice & cucumber juice
cucumber juice sgt sedap...siap ade yg add on. actually cucumber juice ni utk hilangkn kolestrol. sempat gak tanya resepi cucumber juice ni...tp dh x ingat sgt. yg ingat ade perahan lemon + timun je...heheheh

various of lauk pauk...

pilihan lauk...

ni ayam yer...bukan bebek...dh abis mkn baru perasan...


You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe