Songket for mr.engineer

10:04:00 AM

Welcome to Teh songket

byk pilihan...starting from RM 50 +++

thanks Teh Songket


Last few weeks before vacation, aku sempat gak ke Jalan Masjid India. actually, just nk pg money changer nk tukar RM to RP. so, dh alang-alang ke sana, aku plan to survey songket hantaran for our engagement. so, aku pun bawakla mr. engineer aku ni ke Teh Songket. location Teh songket ni kat area2 arked lama. senang je nk cari sbb ade sign board tu.Actually, aku dapat tau tentang kedai ni dari Persidangan Umno kat PWTC last few months.

Mula-mula, plan nk survey je. tapi bila dh tgk...rasa berkenan la plak. lgpun semua songket kat situ semua dr Songket Terengganu...buatan m'sia. mmg high quality. abg kat teh songket tu very helpful & friendly. kita just ckp je songket utk apa and budget kta. starting from RM 50 sampai la yg beriban-riban. fuh....a lot of choice. rambang mata jgak. tp, of course la yg beriban-riban tu lawa giler & halus sgt benang & sulamannye.

so...pas dh pilih2 tu...aku plan nk terus beli je la. at least dh settle 1 item for hantaran. and another reason bcoz mr. engineer aku ni tak suka sgt pegi jln TAR tu especially bulan puasa nti. so...aku just call mak utk tanya pendapat. so...mak kata kalo dh suka...beli je la. then, tanya plak mr.engineer aku ni dia suka ke tak. of course la dia jawab tak kisah sbb aku yg bayar!! huhuhu!!! sbb duit RM semua dh jd RP. so...terpaksala aku swap!!!

Alhamdulillah...at least satu benda dh settle. bleh pikir benda lain plak...

You Might Also Like

1 comments

  1. salam..

    blh email sy x ktne exact kedai teh songket ni?
    thanks ;)

    email: nasyrahmansor@yahoo.com

    sha ;)

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe