Lunch @ Restoran Sederhana, Nasi Padang

2:47:00 PM

muka2 lapar.....


Restoran Sederhana Nasi Padang...

variety of lauk...

Nasi Padang...yg makan je kna bayar...kalo lauk yg xsentuh, dia x kire...

Teh tawar....desert...

lalalala....par....


Ni firstime ktaorg smpai Kota Bandung except qilah sbb ni 2nd time. so qilah kire expert ckit la ktaorg. Smpai je ktaorg terus g makan kat Restoran Sederhana Nasi Padang. Byk gak outlet dia kat Bandung nie...Terkejut gak aku, ktaorg x order ape2 pun...tiba2 dh penuh pinggan atas meja...fuhhh...dh la mmg lapar giler.mcm2 jenis lauk ader dlm 20 pinggan lauk la...sup ayam, kari kepala ikan, ayam goreng rempah, ulam, sayur, pegedil, segala jenis sambal, tempe, terung & dll. Rasanya mcm lbh kurg cam masakan malaysia je. Dia akan hidangkan sakali teh tawar (kat sana mmg teh tawar, kalo nk order yg manis kna ckp teh manis), desert & mangkuk cuci tangan stp org. Tp dia punye desert yg ala2 agar2 santan tu mmg sedap!! yummy!! After makan-makan ktaorg terus pecut ke Pasar Baru Bandung!! Now time to shopping!!

You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe