February is Coming

9:27:00 AM


February is coming again...


It will be meaningful month for me & hubby every year. We will celebrate 2 events in February. hubby will celebrate His besday on 14th February. 1st besday as husband(katanya.....)...yg bestnye i dont know why hubby always counting day to his besday. and he so excited!

Humairah's Papa

and yesterday...hubby berangan humairah nyanyi lagu happy besday for papa. So sweet! Humairah will sing for her papa...wait ok my dear hubby!

2nd...we will celebrate Our 1st Wedding Anniversary on 12 Rabiulawal (maulidur rasul) = 26th February. pejam celik 1 tahun sudah!...and Alhamdulillah kami telah dikurniakan Humairah the cutest girl!


I dont have any plan lg for the events. Of course dlm hati teringin sgt nak surprise my hubby. Tp byk plak kengkanganye...huhu

and for hubby's besday present pun masih tercari2 lg. huhu!nk bg something special. tp tgh dok survey2 lg ni....need suggestion u all....

You Might Also Like

10 comments

  1. first birthday celebration as wife@ husband mmg lain cikit.. husband zana pun asyik counting his birthday hr tu..

    zana ada buat gice away utk his birthday hr tu.. boleh cuba click link yg zana bg ni sbb banyak idea yg blogger lain cadangkan.. semuanya best2!!!!

    http://adieyza.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  2. nicey~me too..alalalala sweetnya humairah leh nyanyi birthday song tuk papa dia :)

    ReplyDelete
  3. thanks zana...ok ok nak baca skrg jgak! hehe

    Mrs Nageb : papa nyanyi sendiri je. humairah dengar and ketawa konon2 paham. hehe

    ReplyDelete
  4. haha comel je kalau humairah nyanyi happy birthday papa..buat masa skrg papa nyanyi dlu, mcm u kata la.humairah dengar dan ketawa je..

    ReplyDelete
  5. ckp kat papa dia, tahun depan humairah dah leh nyanyi hehehe

    ReplyDelete
  6. we will celebrate our 1st anniversary together :) sebab tarikh kita sama hihihi...sy pun takde plan lagi nak celebrate tp dalam hati mmg excited sbb sekejap je dah nak setaun kan.

    apa-apa pun, sy doakan kita berdua akan sama-sama menjadi isteri yg solehah utk suami kita..insy'allah.

    pray for me yer that someday i'll be the mother too :) rezeki sy belum lagi je..

    kiss for humairah utk sy yer...muahsssss

    ReplyDelete
  7. tahniah2..best lah bln 2 ni kan hehe..
    saya follower baru.moh follow blog saya.ada mekap dn lain2..klik sini zoey zau yah ska-ska hati

    ReplyDelete
  8. nuruljannah sukhri : sweetkan kalo humairah dah bleh menyanyi..hehehe

    fatrina : sooo lovely feb. happy becoming anniversary :)

    ff : hopefully humairah dah leh nyanyi2 nxt year

    ReplyDelete
  9. Fiza : happy becoming anniversary Fiza. amin...moga kasih syg anatara kta & suami akan terus kekal hingga ke syurga.

    fiza...ur time will come. insyallah. mungkin rezeki tu lambat ckit je. insyallah i will pray for u.

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe