poo poo Humairah

8:45:00 AM

Good Morning u alls.........
Today Humairah dah 3 months.

Smalam pegi jumpa doctor sebab Humairah tak poo poo dah almost 1 week++. Tapi humairah xderla meragam or menangis. Doc siap kata Humairah ni hardcore @ kental. Doc kata cuma ade angin je. takde masalah sembelit ke ape sbb minum susu ibu. so doc just bg ubat minum utk humairah poo poo. hope arini humairah akan poo poo sbb ken*** dia sgtla busuk! huhu! angin byk anak mama ni!

Humairah ni peramah! siap main2 lg dgn doctor tu. nasib la doc tu tak bg injection! doc kata "humairah very active even baru 3month. by 9 months dh bleh jalan ni. so beware brg2 dlm umah." dlm hati jgn hyper active sudah! pengsan mama nk jaga! Smpaikan anak org pun dia bleh tegur nk ajak main kot! heheh!


Humairah ngigau 1 Malaysia! hehehe!
Allahu Akhbar!

You Might Also Like

4 comments

  1. humairah byk angin ye? mayb effect yg awak makan kot.. dulu awal2 bf fya pon sama asyik angin sbb sy makan roti haha..

    ReplyDelete
  2. Anak sy pun dh jarang berak skrang ni huhu... dh besar rupanya. Doktor kata normal.

    ReplyDelete
  3. humairah ni rupa papa dia, anak bapak! hehe

    ReplyDelete
  4. salam awak..
    cuba amalkan petua nih utk mudahkan anak berak.
    larutkan garam dlm air, then sapu2 kat area ari-ari anak, kat tepi ehem2 dia.
    anak saya kalau masuk hari ke-3 tak berak, mmg saya sapu air garam ni.
    kalau pagi nye sy letak, insyaAllah petang tu berak la dia.

    cuba ye..

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe