Membranes Medela Swing

8:41:00 AM

Monday morning...


Nk share benda ni dah lama. last 2 months tetiba frust dgn breastpump Medela swing ni. sbbnye bila pump susu mcm tak nak kuar. tp bila guna tangan ok je. sampaikan adik & hubby tegur nape guna tangan? pump rosak ke??? huhu!

yerla kan hubby dah beli mahal2. tetiba guna tangan. sy jawabla saje guna tangan. hehehe. and dh beberapa hari, barula sy godek2 breastpump ni. then cuba tukar membranes medela swing ni. kebetulan ade 1 extra dlm kotak time beli set breast pump ni. sbbnye Membranes tu dah terkoyak. so klo korg pun jadi the same thing, plz check membranes ni yer!

Alhamdulillah...lepas tukar je. terus ok! mcm breastpump baru plak. barula sedap nak menge'pump'. maka last week, pesan hubby utk beli Membranes ni kat OnebabyWorld. in case klo jd case lagi. sbb yg tgh pakai skrg ni pun dah terkoyak ckit.


The price 1 pcs membranes = RM 7.00


my medela swing~



You Might Also Like

3 comments

  1. Dear~..

    My Fren pun jadi cam you jugak...huhuhu

    So,sesame ler kita aware ek... :)

    ReplyDelete
  2. Owh... I br beli swing, xguna pon lg sbb xdeliver lg :p Anyway gud info.. but bole tau x antara sebab2 membran tu koyak...

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe