Rezeki Syaaban

2:59:00 PM

Selamat menyambut Ramadhan.
Feeling excited nak sambut Ramadhan.

Last Friday, sy join Dinner one of Women's club kat ofis ni.
Boleh kata semua yg join dinner akan dapat lucky draw.
Yg bezanya hadiah la kan. Ade yg kecik ade yg besar.
Kebanyakkan adalah tupperware.

Grand prizes is Rice Dispenser Tupperware Brand berharga RM250++.
Of course la semuanya mengidam hadiah grand prizes.
Sy plak sebenarnya aim steamer. Sebabnya rice dispenser dah ade.
Lagipun mak & mak mertua pun dah ade.
Perasaan tidakla teruja sangat utk dapat grand prize. hehe.

Saya adalah orang ketiga yang dipanggil untuk mengambil nombor lucky draw.
Alangkah terkejutnya bila sy cabut dan buka NO. 1.
Belum sempat panas pun lucky draw. Tetiba sy menang grand prizes.
Sorry yer ahli yg lain!

Alhamdulillah rezeki di bulan Syaban.
Semoga kawan2 semua turut dimurahkan rezeki. Insyallah.







 

You Might Also Like

10 comments

  1. bestnye dpt rice dispenser tu, mmg dh lme nk bli huhu klu xmo, meh jual ngn sy hehe :)

    ReplyDelete
  2. Wow,best tu...faeza mmg lucky lh ;

    ReplyDelete
  3. Waaahhh..sy mengidam rice dipenser tuh....heheh

    ReplyDelete
  4. ko g dinner wardah ker? wah tahniah menang besar yer. anyway, tjuk entry ter'sama' ngn aku. heheh

    ReplyDelete
  5. erm....bestnya .....memang sangat bertuah la mummy cik merah nie.....

    ReplyDelete
  6. fuiyoo bertuah gila! lepas ni ko kena join banyak lucky draw ni...boleh dapat banyak hadiah.. hihi taniah!

    ReplyDelete
  7. bestnya.. warna hijau tu, yg lama warna merah.. hehe

    ReplyDelete
  8. wah..alhamdulillah..sangat bertuah

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe