Home : Tiada Study Room

4:11:00 PM

Minggu ni dah kena siapkan semua kerja2 yg sepatutnya.
Paling tak suka wat Minit Mesyuarat. Boleh tertido dibuatnya.
Baby dalam perut ni pun tunggu mama siapkan kerja ofis dulu kot!

Bulan ni tak dapatla sy mengikut cabaran susun atur by Susun Atur Sioca yang bertemakan Study Room.

Semua bilik dalam rumah dah ada function tersendiri.
1 Master Bedroom, 1 Guest Room, 1 Kids Room, 1 Wardrobe Room.
No more room for study room.
Bilik plg lapang, bersih & kemas is master bedroom. Sebab nyer tak byk barang & simple.
Masih tiada unsur deko-deko di Master Bedroom.


Di sudut belakang pintu ader study table. Free of charge from Unity Kitchen.
Dari start pasang sampai ke arini tiada inovasi yg berlaku pada study table ni.
Sampaikan kerusi pun tak beli-beli sampai sekarang.
Untuk masa sekarang, sy & hubby lebih suka buat keje hanya di dining table.
Byk jgak idea-idea untuk menceriakan study table ni.
Tapi masih byk ruang yg perlu diberi perhation especially Kids Room yg masih terbengkalai.

Sebenarnya ade wish list b4 nak makeup study table ni.
Sy nak Mac Notebooks or Mac Dekstop??
Boleh???
Nama pun wishlist kan...
Tapi kalo kekasih hati nak hadiah kan semperna birthday or  anniversary best jgak.
Berangan la ko faeza! baik ko tambah awning belakang rumah!

Just nak share idea for small office workstation at home.
Happy viewing!








You Might Also Like

6 comments

  1. Cantik laaa study table tu. Deko sikit2 pun dah ok. Less is more kan :)

    ReplyDelete
  2. aagagaagaaa...semua idea tu bombastik sgt...wishlist jgklah..bbrp tahun akan dtg insyaaAllah...;)

    ReplyDelete
  3. semua workstation comel la.. waaa rambang mata !

    ReplyDelete
  4. suka yang 1st tu ,,sebab ada langsir hehehe..

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe