Humairah 4 tahun

9:00:00 AM

Morning Monday!

Pejam celik hari ini dah 8 Disember 2014.
2014 bakal melabuhkan tirai. SKT blog tahun ini memang failed!
Masih ada ke yang membaca blog ku ini??

2015 bakal menjanjikan kehidupan baru buat keluarga kami & kehidupan yang lebih mencabar...Insyallah. Semoga Allah mudahkan urusan kami sekeluarga. Semoga semua yang kita lakukan hanya kerana Allah.

Alhamdulillah 23 November 2014 genap my little girl berusia 4 Tahun.
Dah besar anak dara seorang ni.
Dulu kecik kenot je...

Selalu sangat request nak celebrate birthday kat school.
Almaklumlahla bila sampai birthday cikmerah je dah cuti sekolah.
Alhamdulillah, kali ni celebrate awal semperna dengan jamuan akhir tahun di sekolah.
Seronok dapat celebrate dengan kawan-kawan.
Sannah Helwah Humairah!



Lepas celebrate dengan kawan-kawan di sekolah. As usual, sambut dengan cousins plak.
Demi cik merah, mama hadiahkan kek hello kitty.
Seronok sangat siap pegi beli baju hello kitty RM15 kat tesco.
Nak amik hati sebab tak dapat bawak cik merah hello kitty town lagi.

Nampak sangat dia happy sebab semuanya celebrate & nyanyi untuk dia.
Alhamdulillah, semoga Humairah akan selalu gembirakan mama & papa jugak yer!
Dan juga orang2 di sekeliling Humairah. Jangan susahkan orang ye wahai anak!

As usual, sambut di rumah mertua. sebab dah lama sangat tak together since husband outstation 3 bulan. Kali ni memang meriah walaupun hanya family kecil sahaja.
Semua orang pun happy! Macam-macam hadiah cik merah dapat & semuanya set hello kitty.
Suka sangat la tu. Insyallah...tunggu orang start sekolah...kita pegi hello kitty town yer.






 favorite cousins...

 with nenek Nor...




 Tq semua :)

 Nie awek paksu kita yg bagi...auntie dila. 
lepas ni kalo dah kahwin dgn paksu kita...jgn lupa birthday kita tau!


You Might Also Like

1 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe