Home : Makeover ditangguhkan...

12:30:00 PM

Suatu ketika dulu blog ini meriah dengan preparation anak dara nak kawin. brideinmaking kata ko!
Lepas tu sibuk cerita pasal mak buyung pulak.
Setahun lepas dapat cik merah sibuk pulak cerita deko deko sangat!
Kesudahannya blog ini suam-suam kuku seketika. sedih ok!
Especially ada pulak group yang sibuk sibuk curi gambar dari blog.
Time tu memang rasa geram sangat. Sampaikan habis entry dalam blog ni berstatus draft.
Gambar pulak habis kena delete. Sebab tu kalo korang tengok banyak entry tak de gambar.
Sedih tau....sangat sedih!

Bercerita tentang deko deko bilik anak dara. sampai ke sudah tak menjadi.
Adakah 2015 boleh tercapai SKT bilik tidur anak?
Kita nantikanla...tapi husband dah warning semua deko deko adalah ditangguhkan sehingga diberitahu kelak.

Dulu, kini macam tu la bilik anak dara den yang sorang ni.
Tak der ape2 perubahan pun. Cuma ada bedspread baru jer.
Sebab mama terjebak dalam skim jual bedspread ni. best ok bedspread ni!

Kekonon ganti langsir baru....dengan alasan nak ajar anak tidur bilik asing.
Kesudahannya di bawak ketiak mama jugak! huhu.
Meh para-para deko & susun atur yang hebat. berilah daku idea mendeko tanpa membeli!
Tiada pembelian dibenarkan untuk 2015!







kufi tu plan macam nak let go je. ade sesapa nak x?

You Might Also Like

5 comments

  1. bp hage kufi tu...buzz sy kat whatsapp 0122264473

    ReplyDelete
  2. cantik la tenpat sangkut pencil tu.. mane beli?

    ReplyDelete
  3. salam singga..

    cantiknya langsir tu... beli kat mana ye?

    ReplyDelete
  4. berapa nak letgo kufi...nak sgt...ni my no 0194572048

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe