Hello Kitty @ IOI Mall Putrajaya

3:30:00 PM

Insyallah 2015 akan byk sangat barang2 sy nak let go kat sini.
Korang stay tuned tau! especially baju cik merah yang comel2.
dah jadi blog menjual plak...byk sgt brg kena clearance next year!

Dalam SKT tahun 2014 memang nak ke Hello Kitty Town.
Tunggu husband balik dari outstation.
Terpaksala tunggu tahun 2015 lagipun sekarang ni cuti sekolah.
Beri laluan pada anak-anak yg wajib sekolah dulu. hehe.
Insyallah next year kita ke Hello Kitty Town ye sayang...

Hari tu sempatla ke IOI Mall Putrajaya yang baru bukak tu.
Lepas maghrib baru pegi...saje cuci mata. dah lama tak bawak anak-anak jalan.
Alasan betul...padahal mama yang gatal nak berjalan cuci mata.

Jalan-jalan Parkson tengah buat promotion Hello Kitty kat luar parkson.
Kebetulan Humairah pakai baju Hello Kitty plak tu.
Excited sungguh....semua barang hello kitty ada. Mama tumpang excited!

Papa belikan jam hello kitty untuk anak dara sorang ni.
Semangat betul cik merah, siap request cadar hello kitty lagi.
Bolehla nanti mama latih tidur bilik sendiri.





You Might Also Like

1 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe