Happy 3 months Humairah

3:56:00 PM

Hi u alls...

Semalam cuti sekali bawak Humairah inject for 3 months.
Bleh plak timing salah smalam time kna inject.
Time dia nk tdo baru sampai turn nak inject. Ape lagi mangamukla humairah!
Bergegar satu KK tu dgr dia menangis. padahal b4 punyalah bising mulut main dgn papa.
sekali menangis riuh sekampung. cepat2 papa bawak masuk kete terus...
humairah mmg hardcore kata doctor. peramah plak tu. smua org dia nak tegur!

Humairah tdo di sisi papa...cian dia.


Inilah gaya humairah yg sgt kecoh!



and 3 months humairah dh pandai meniarap! hurry up Humairah! pantas btol!
bising btol mulut kalo meniarap...bukan ade org paksa pun.
time tdo pun nak meniarap jgak tu. huhu!Humairah sgtla lasak & aktif.
and yg plg best kaki & tangan asyik bergerak je mcm org main bola.
tu yg slalu kna bedung dgn nenek. 3 bulan pun tdo berbedung lg...hehe.

You Might Also Like

3 comments

  1. cepatnya meniarap.. bijak la humairah ni.. ni buat auntie zana tambah geram tgk humairah ni..

    moga cepat membesar dgn sihat yer humairah..

    ReplyDelete
  2. thanks auntie zana :) flying kiss from humairah! muah!

    ReplyDelete
  3. waaahhh
    cepatnya meniarap
    anak sy nk msk 4 bulan pun baru dpt pusing sparuh badan jer. Bontot x dpt pusing sepenuhnya lg huhu

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe