9 Years Ago

5:02:00 PM


Tomorrow my besday! wah dah announce awal2. tak malu betul! hahaha!
Terima kasih mak kerana melahirkan dan membesarkan Along. I Love You Mak.

And tomorrow I and hubby celebrating my 9th love anniversary! Alhamdulillah syukur percintaan kami hingga ke jinjang pelamin. and semoga ikatan suci ini akan kekal sampai ke syurga. Ameen...

Terasa nak mengimbau kembali saat2 bercinta dulu...

Actually...sy & hubby not only schoolmate. tp ktaorg classmate since form 4. ish mmg tak berkembang kawen 1 sekolah kan! hahaha! oooopsss kami tak bercinta monyet time sekolah. I know my hubby have someone special. takleh citer part tu! biar mereka saje yg tahu....

Lepas tamat sekolah. baru nk start bercintan. And kebetulan ktaorg joint one of the company yg wat program motivasi. pelik gak bila hubby join. eh Nazlin ni bleh motivasi ke? wah memperlekehkan org...mcmla diri ni bagus sgt kan. sorry! dari situ ktaorg start close. tp xderla nak close mana sbb hubby ni nampak mcm tak der perasaan jer! bosan! tak romantik langsung!

As I remember, hubby approach me after a month result SPM kuar. time to sibuk2 nak masuk matrik + IPT. mcm tak percaya pun ade sbb hubby tak pernah bg hint pun dia minat kat sy!hahaha perasan! ke mmg sy yg tak bape nak paham! maka sy pun xderla berperasaan sgt kan! time tu pikir nak masuk U je!

Korg nak tau hubby luahkan perasaan kat mana? Mmg tak romantik. Kat STESYEN BAS IPOH. ohhhh! I remember till now. and time tu tgu bas nak balik KL after wat program motivasi kat Ipoh. kebetulan malam tu my besday hubby give me chocolate. and sy masih lg simpan bekas coklat yg hubby hadiahkan tu. . dh jd tempat simpan benang + jarum jahit. heee....

Time hubby approach sy tu. sy siap tanya hubby "tak nak tgu masuk U dulu ke? mana tau kat U ade yg lebih baik!"haha! baik punye soalan kan!

Sejak itu...slalu la kuar date dgn hubby b4 masuk U. and 1st gift from hubby is "Aqua Bear". Tak lama lg akan jd mainan cik merah plak! merah...jaga baik hadiah mama tu!

Part study plak. ktaorg pilih haluan masing2. walaupun sy & hubby dpt tawaran from same U but different course. hubby choose to further his study in Aviation. maka dating jarang2 la. hehe!

sampai sini je la...nti klo rajin sambung lg k!
nk pegi tournament netball!
wish me luck!


on my convocation day - 2008

hubby's convocation day 2006

You Might Also Like

6 comments

  1. mama cik merah...sambung cerita.. i menunggu...ihhihi...

    ReplyDelete
  2. haha..aku ingat kisah itu..di Ipoh.kahkahkah..punyela plan baik pnye dgn Alin n yg lain..haha..

    ReplyDelete
  3. bestnye....

    sy study UIA gak dulu

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe