Oh Home Sweet Home!

11:46:00 AM

oh! I miss my home sweet home.
walaupun hanya rumah sewa...huhu!

Sejak ade cik merah. my mom yg take care merah time mamanya keje.
Start next month merah akan ke nursery. so be prepared cik merah!
and sy, hubby & merah akan kembali ke home sweet home.

yg bestnye...sy tak perlu kuar rumah awal. sbb rumah dgn ofis just 5 minutes. yeah!klo skrg ni awal kna kuar.

yg tak bestnye...sy akan mula jg anak sendiri. mungkin agak kelam kabut ckit b4 pg keje. klo skrg ni pg keje just tinggalkan merah kat my mom je. then terus pg keje!

sy telah meninggalkan rumah terbiar selama 6 bulan. tp sy slalu jgak balik amik barang n tgk2 rumah sbb dekat dgn ofis. bila balik umah...mesti terfikir camanalah bila cik merah mula mengemas??? yerla...b4 ni dgn hubby berdua je.

Jiran pun asyik tanya bila nak dok umah ni. hehehe! yer kami akan pulang next month!

last few weeks balik...tgk kawasan rumah dh mcm taman larangan!
sorry kakak neighbor!



inilah view dlm rumah kami. simple je! sbb tu klo bleh avoid org utk dtg umah. heheh! smuanya barangan ihsan hubby's friend. honestly speaking...sy cuci kaki je + bring my own stuff je masuk umah. smua lengkap tv, peti ais, sofa, meja makan, katil ...smuanya mengangkut dr rumah sewa hubby dulu! cuma yg kami beli mesin basuh je! yg add on smua guna brg2 hadiah kawen ...hehe


♥ ♥ ♥sedang menabung for our own house. tak sabar! will update later! ♥ ♥ ♥

You Might Also Like

1 comments

  1. suka la dekorasi rmh awk..nmpk simple dan kemas..yuyu pun ada tabung warna biru dan pink.beli masa honeymoon dulu..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe