Diploma in BF

4:13:00 PM

Hi...
Quick update sementara tgu hubby pick up.
Arini hubby antar pg kursus. saje manje2 nk org antar pg keje! hehe
Lgpun dah lama tak drive kat KL.

Alhamdulillah Cik Merah dah genap 6 bulan.
Syukur dah BF Humairah for 6 months.
and I'm complete my BF diploma. looking forward for degree master n PHD.
smoga Allah permudahkan segala urusan...Insyallah.

And merah dh pun 1 week start makan.
setakat ni sy just prepare puree dulu for cik merah.
smalam cik merah try makan bubur nasi my sis-in-law masak.
so...sy pun saje try. tp dia tak brape suka...

smua org dh sibuk2 soh beli ini beli itu supaya cik merah cepat kenyang.
cian tgk cik merah asyik mkn banana lenyek je...
I try to avoid it! insyallah selagi sy mampu, sy cuba yg terbaik...

seriusly...mmg kna kuat semangat bab2 mcm ni.
pegi sini org ni ckp mcm ni, balik sini org ni kata mcmni.
pening bila smua ckp benda yg kta kalo bleh tak nak buat.
mmg susahkan nk ubah benda yg kta dah biasa sejak dr dulu.
and nak yakinkan mereka tentang benda-benda baru.
sgt perlukan kekuatan dan hati yg cekal!

Alhamdulillah ade hubby yg menyokong kuat!
and kawan2 yg sentiasa bg semangat & pendapat.
betul jgak kata my BF "dari sepuluh yg mereka ckp...at least kta ikutla 1 drpdnya smua mereka tidak terasa hati"


apepun....pilihan terletak di tangan anda.


Saidina Umar Al-Khatab telah berkata : " Sesungguhnya anak-anak kamu itu dijadikan untuk generasi yang lain dari generasi kamu sekarang ini dan mereka dijadikan untuk menghadapi zaman yang berbeza dari zaman kamu ini"

You Might Also Like

3 comments

  1. tahniah!! Alhamdulillah berjaya bf cik merah ye.lps ni blh main masak-masak.hehehhehe..excaited jgk nk masak utk diaorg.

    ReplyDelete
  2. yup kadang2 pening nak menjaga hati org lain nih...dah anak kita dia buat cam anak dia pulak...adoai... tak lama lagi nak dapat dip gak ni...my baby baru 5 month..

    ReplyDelete
  3. saya pun tgh prepare mental n fizikal untuk deliver soon n next BF my baby :)

    wish me luck!

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe