Baby food : THERMOS Foogo

9:33:00 AM


Last few weeks...akhirnyer sy dapat sudah ini THERMOS.
Dah lama kot cari sana sini. ingatkan tak nak beli online.
Tapi dah tak jumpa. Akhinyer beli online.

The reason beli this thermos because senang nk bwk baby food like bubur.
Yes humairah mmg anak org melayu. suka makan bubur nasi.
so xderla makanan baby tu sejuk jer kan.
Sy & hubby plak mmg suka merayau sana sini.
So bila sy & hubby makan. cik merah pun makan sekali.


Sy beli kat bbstore.com 
Details : THERMOS FOOGO Food Jar (Pink)

Normal Price : RM 80
Tak Normal : RM 64

Actually byk lg design. Depends u alls nk beli yg ade flower ke, DORA ke, blue color ke.
cute & comel. Just for 10 oz je. bcoz for me senang nk sumbat dlm my handbag. hehehe.
kalo besar tak muat. itu pun my handbag dh berat dgn pampers etc.

The food look fresh bila kita isi dalam thermos ni.
So baby pun dapat makan fresh.....

You Might Also Like

5 comments

  1. menarik gak kan thermos ni,semlm yun nampak ader kat parkson OU.. =)

    ReplyDelete
  2. yeayy! nak jugak.tq for the info ye..

    ReplyDelete
  3. mcm menarik la..thermos nie boleh tahan panas berape jam ye...

    ReplyDelete
  4. hye dear,
    macam bekenan la ngn thermos ni,
    dah guna?review sikit..
    i ada snack jar. kecik comel je.
    buh puree or buah potong patutnya.
    tapi tibai gk buh bubur nasi..hikhik
    sbb baby tak makan byk (kata bs lah..)
    you bli tu rm80 ke 64?

    ReplyDelete
  5. cam bekenan la.
    u bli rm 80 ke 64?
    dah guna? review sikit.. hihi

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe