DIY @ Office

11:29:00 AM

Hi Hi Hi.
DIY skrg adalah hobi di masa lapang.
DECO plak mmg hobi dr kecik. Tak sabar nak deco rumah sendiri. Next entry nak story lawatan tapak to our new crib! yeah!

Jom layan our deco on ofismate besday celebration. Dah mcm budak2 plak wat besday party.
Aper salahnyer kan syok sendiri. hahaha! Just share the ideas. mana tau lepas ni korg nak wat plak kan. hehe.
Actually dah lama plan. Tapi smua bz. Hujung tahun baru dapat wat. Kire besday smua skali la. senang citer.
Makanan pot luck je! And siap ader tukar tukar hadiah lagi.
Tapi our boss plak tak der sbb kna outstation ke Maldives last minutes.

Enjoy the pics ~ Colourful!

design by me!
by ucha...
the dishes..
by secret recipe...penuh nama 10 org atas cake!
sweet!

My Design for our bengkel @ Kuantan Pahang.
Sy ditugaskan utk design tag, buku atucara, cover file & etc.
Hahaha! tak matured langsung ek. mcm bdak2!

tag peserta
notebook


You Might Also Like

4 comments

  1. org kretif jer buat apa kd...paling berkenan tag peserta tuh :))

    blh ler nnti buatkan elin punya design untuk karnival pendidikan 2012 :)

    ReplyDelete
  2. waah! semua ko yang diy ke faeza? sangat hebat! boleh bukak online biz ni.. :)

    ReplyDelete
  3. Waaa sgt kreatif..sukaa..nnt boleh la jd sumber inspirasi nk deko2 bila nk buat birthday party nnt

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe