Hadiah Hari Lahir

11:20:00 AM

Ingat x cerita dekorasi tangga dengan kerusi pink Entry sebelum ni.
Daku tak sempat nak berdekorasi dengan anak bujang ni.
Sebelum husband terbang lagi...husband dah siap belikan pagar ini.
Ade jugak yang melukut di tepi tangga tu..huhu.
Kata husband...hadiah hari jadi Naqeeb. Ok Naqeeb tak paham.
Tapi mama kata "Tak Aci ok...kalo inilah hadiah hari lahir"

Mak mertua dah call suruh balik sebab dah beli hadiah untuk Naqeeb.
Thanks Nenek Nor. Naqeeb dapat basikal merah.
Tapi balik rumah kakak yang over tau!

Daku excited nak bagi hadiah kat Awatif, anak kakak ipar yang lahir 8 Januari 2014.
Selang sebulan dengan Naqeeb sebab Naqeeb lahir 8 Februari 2014.
Excited sebab dah lama kot beli time tu Tesco offer RM 12.90 untuk set baby yang daku pernah belikan Humairah RM59.90. Dok lama terperam kat ofis.
Sampai sekarang Humairah dok mengendong baby tu.
Tapi last week nampak Tesco offer RM20 rasanya.





Special dari nenek Nor utk Naqeeb


Hadiah Hari Lahir untuk Awatif


You Might Also Like

0 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe