Jom beli cadar baby ala-ala patchwork comel

11:30:00 AM

Calling for mommies, aunties!
Kali ni Mama cik merah & mama Naqeeb ada jual patchwork baby pulak.

Sape yg memang suka beli cadar patcwork?
Ni versi baby...

RM48 only(not include postage)

New Item
100% cotton
Size : 4.5 x 3.5 Kaki / 130x110 cm

Mudah di bawa untuk travel.
Boleh lipat-lipat je.
Boleh jadi selimut.
Boleh jadi cadar.
Boleh jadi alas baby.
Mudah dibasuh

Boleh jadi present untuk new born.
Seriously sangat berbaloi.
Saya dah ade 5 baby patchwork ni.

Kali ni Ada 5 design.
Kalo untuk baby court kena lipat dua yer sebab alas ni besar
Cik Merah pun suka & guna untuk selimut especially kalo travel.
Untuk Naqeeb saya hantar untuk alas tidur di Taska

Cepat cepat email mama kami!
aisheiteru@gmail.com


Kalo untuk baby court kena lipat dua yer sebab alas ni besar



owl design SOLD OUT

blue bear design

fish design - Book to cik Noni

blue ABC design

truck design SOLDOUT

You Might Also Like

3 comments

  1. kalau ada design owl tu bitau la eyh,.. cantek.

    ReplyDelete
  2. comel-comel design cadar baby.. geram lak rase hehe

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe