Johor Bharu Day 1 : Jalan-Jalan Puteri Harbour

9:43:00 AM

Petang lepas check in & Solat, husband plan untuk survey jalan ke Hello Kitty Town.
Alang-alang dah jalan-jalan ke Nusajaya, kami lalu la Legoland.
Pusing-pusing area legoland & sempat bergambar di Hotel Legoland.
Memang kebanyakkan kawasan kat situ in construction.
Kalo malam confirm sunyi giler.

Kitaorang guna GPS untuk ke Hello Kitty Town.
Tapi di GPS tu bawa kami ke Puteri Harbour tempat kapal berlabuh.
So, patah balik pergi ke bangunan area Traders Hotel, Puteri Harbour.
Lagipun kat situ memang ada 1 bangunan je.
So, kalo korg pilih untuk stay kat Traders Hotel, Puteri Harbour, boleh jalan kaki je ke Hello Kitty Town. Tempat ni memang agak ke dalam. Nama puan Harbour kan?
So jalan ke situ pun agak macam tak berapa nak siap sebab byk sgt constuction.
So, korang jalan plak berpatah balik.

Sampai je sana kebetulan Hello Kitty Town dah tutup.

So kitaorg jalan-jalan menikmati pemandangan Puteri Harbour.
Mood anak-anak pulak tak brape nak lok sebab lapar.
So gambar adalah tidak cantik.

Sempat juga singgah ke kedai Supehero ni.
Siapa yang minat giler kat Batman, Superman wajib datang kedai ni.
Tak sure boleh bergambar atau tidak.Tapi macam rugi kalo tak dapat bergambar dalam kedai ni sebab kereta batman & segala mak nenek batman ade dalam ni memang rasa teruja.
Saya keluar cepat-cepat sebab humairah takut dengan batman...huhu.









You Might Also Like

0 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe