Anniversary Roses

9:30:00 AM

Monday Morning!

Goodbye February...
Welcome March!

February....the month of love love love.
Happy Birthday Little Imam!
Happy Birthday Papa!
Happy Anniversary to us!

Alhamdulillah atas segala nikmat yang Allah berikan.
Selalunya...ade plan cuti cuti.
Tapi tahun ni duduk diam-diam sebab aritu dah pergi Johor cuti cuti Malaysia.
Ok...hutang entry Hello Kitty sebab tak sempat nak bernafas dengan segala workload yang ada.


 

Dulu time berchinta...pakwe  a.k.a my chinta hati mmg selalu penuh dengan kejutan.
Tapi bila dah berkahwin, sekali sekala dapat kejutan...rasa terharu sangat.

Petang petang yang ngantuk ade pulak orang call suruh datang Main Office.
Katanya urgent! buat suspend jgak sebab selalu kalo ade masalah akan direct terus to my office.
Sekali tengok ade apek hantar bunga.
Bila tengok je dah dapat agak sape yang hantar.
Ade sorang je chinta hati dalam dunia ni  yang sanggup hantar bunga.
Nie memmang betul kasi sekali dengan pasu bunga...hehe

Tq abang for the roses. So sweeeeeeeet!
Alhamdulillah, 5 tahun yang penuh warna warni.
Sayang abang sampai syurg. Insy Allah 



*kalo hint dah lama tak dapat bunga selalu tak dilayan, tapi kali ni seriously surprise sebab dah lama tak dapat bunga.


You Might Also Like

1 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe