IKEA Picture Ledge

8:53:00 AM

Halo!
Terbengkalai lagi progress deko deko rumah.
Last week ada share nak menceriakan anak anak punya playarea.
Kesudahannya macam tu je tak de perubahan.
Kesian dah Naqeeb tak der gambar lagi.
Kakak jer yang over tau.

Nak share idea deko deko Picture Ledge by IKEA
IKEA dah semakin hampir...
Katanya akhir tahun ni akan dibuka di area Kampung Pandan.
Again...tempat sesak & jammed!

Hopefully memberi inspirasi pada semua termasuk daku.
Dapatlah menceriakan rumah anda.
Paling suka yang display transport toys tu. comel.
Sejak ada anak lelaki ni mama pun suka beli transport toys!





 






You Might Also Like

3 comments

  1. Salam,
    teringin nak pasang rak camni kat rumah..tp xda handdrill..

    ReplyDelete
  2. amik gambar ni dari mana ye? berkenan la ngk rak buku dlm gambar no 3 tu. mmg dah dok cari

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe