Car Boot Sale Bukit Mahkota

11:22:00 AM

Weekend lepas sangatla busy.
Penat tapi rasa berbaloi kepenatan sebab buat perkara yang kita suka.
Sabtu menyelesaikan kerja-kerja Creativebytwo yang tertangguh.
Ahad saya join car boot sale.

Lepas subuh terus gerak ke Bukit Mahkota.
Pagi-pagi tu memang dah meriah. Semua sibuk susun barang jualan.

Sebelum ni pernah juga join car boot sale, tapi tak semeriah kali ni.
Seronok pulak rasanya.
Selain tujuan dapat clearkan stok dalam stor especially barang yang tidak terpakai.
Dapatlah tambah duit poket sikit. Bolehla simpan untuk tabung percutian.
Sikit sikit lama-lama jadi bukit.

Memang pagi pagi dah ramai orang.
Tapi kitaorang bukan for the purpose untuk keuntungan.
Sekadar melapangkan rumah. eh tapi tak lapang pun lagi.
Memang jual murah-murah je. Alhamdulillah jam 9 pagi barang dah banyak habis.

Next mission Insya Allah awal Mei.
Kena kumpul-kumpul barang jualan lagi.

Car boot sale nie open untuk semua.
Bayar RM10 je utk setiap tapak..





 



You Might Also Like

4 comments

  1. faeza nanti nak join jugaaaak... :D

    ReplyDelete
  2. salam

    Bestnya..sis, mcm mana nak join car boot sale ni? teringin nak clearkan juga..huhu

    ReplyDelete
  3. patchwork bedsheet warna putih tu?rm?corak cartoon kan?

    ReplyDelete
  4. Assalam sis, boleh share mcm mana ye nak join car boot sales ni? brg umah sy pun dah padat.

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe