Pisang Goreng Mawar JB

9:09:00 AM

Orang sekarang sibuk semua cerita pasal goreng pisang cheese.
Tetiba nak cerita tentang pisang goreng mawar.
Eh tetiba je kan nak cerita pasang goreng pisang plak.

Actually, pisang goreng mawar ni kitaorang makan time trip ke JB.
Kebetulan sebelum pegi JB dok google la ape yang best makan kat JB ni.
Jumpa la tentang Pisang Goreng Mawar ni.
Sampai JB inilah tempah pertama kitaorang terjah.
Gaya macam kat KL tak de goreng pisang kan...

Apa bezanya dengan goreng pisang tempat lain?
Seriously tak tahu nak cakap ape. Sy mmg failed nak wat review pasal makanan.
Mungkin tepung lain ckit dari tempat lain. Rangup!
Sedapla sebab makan panas2 kan. Kalo suka cicah sambal kicap pun ade.

Bukat setakat goreng pisang je ada, Macam2 ade mihun goreng, nasi ambang pun ade.
Tapi ABC & cendol je tak de.

Senang je nak cari tempat ni. betul2 tepi jalan kiri lepas traffic light.
Jangan tanya details sebab tak ingat dah. hehe
Rasanya ada tutup 1 hari. tapi lupa hari ape.

Pisang Goreng Mawar
Off Jalan Sungai Chat (Off Jalan Sungai Chat),  
80100 Johor Bahru, Johor, Malaysia




You Might Also Like

1 comments

  1. dari dulu sampai la ni, kedai ni memang senantiasa sedap.. ntah kenape pun tak tau la kan

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe