Preloved @carousell

8:53:00 AM

Hello Wednesday!

Mood mengemas rumah tetiba menjadi.
Misi utama kali ni nak let go barang-barang especially baju-baju yang masih tip top lagi condition.
Rumah mak dah senak tak boleh bernafas.

Mak pun dah senak dengan baju-baju lama mak. hehe.
Mak amik gambar tangkap muat jer la nak.
Tak larat mak nak amik gambar lawa-lawa.
Tunggula mak rajin kalo nak lawa-lawa.

Mak dah up kat Carousell.com
Korang pun boleh la follow mak ye nak.

Sikit-sikit la mak upload.
Family hall mak dah macam car boot sale pun ada.

Jom terjah https://carousell.com/faezaram/

 




You Might Also Like

0 comments

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe