U.N.T.I.T.L.E.D P.O.S.T

9:24:00 AM

Salam Ramadhan...
Alhamdulillah masih lg dapat meneruskan ibadah puasa.
Arini Cuti! Eh belum cuti raya tau! saje amik cuti nak bawak humairah checkup kat KK.

Pagi2 dah bangun wat laundry baju raya sy & hubby. settle satu hal!
Cik merah sume dah settle!

Mmg saje wat tajuk untitled post!
Untuk makluman arini sy bersiaran langsung dari rumah. ulang suara dari RUMAH!
Semalam mood raya tetiba bertukar jadi mood raksaksa!!!!!
sebenarnya tak suka nak emosi dalam blog! tapi tetiba jari ni laju plak menaip...



sentap jap time meeting bila bos ckp ade suara2 yg mengatakan ade staff yg UPDATE BLOG lebih kerap dr UPDATE keje ofis!
mmgla bos tak tuju kat aku sorg jer. tp sebagai seorg yg ade blog aku agak terasa la jgakkan!
ooooo ni yg aku rasa nak CHANGE URL BLOG AKU  NI!

Ni yg aku rasa tetiba tak suka org yg kenal aku baca blog aku ni!
menci la org mcm ni!!! yg suka report report!
maksudnyer org yg mereport tu pun bukak blog la jgakla kan.
kalo tak mana si pereport tau org tu update ke tak?

Aku tak marah kat bos aku. Bos aku kata kalo nak update blog mungkin bleh dilakukan time rehat.
Tapi bila ade yg report mereport ni yg aku tak suka.
Walaupun aku bukanlah staff yg terbaik, cemerlang gemilang & terbilang. Tapi aku tahu amanah & tanggungjawab aku. apepun keje & tugas aku jalankan dgn baik. keje mesti siap on time.
Tipula kan kalo aku ckp aku wat keje 24 jam. mesti ade gak masa aku mengular ke blog ke..FB ke...

Ish....aku tak suka la nak emosi kat blog sendiri! buruk jadinyer blog aku ni.
Makanyer kepada staff2 yg berblog tu pun korg jgnla update blog je sampai lupa keje sendiri ok!

sekian...

BLOGGING IS FUN!

You Might Also Like

4 comments

  1. rileks laa... mungkin si bos tu maksudkan org lain

    kita sendiri tahu tanggungjawab kita. janji keje siap. yg lain tu pandai2 laa.. k

    ~ooaea

    ReplyDelete
  2. ...huhu sabar2..
    Zihan dulu pun penah kene gak...die kate update blog bleh update bos x leh...kebetulan hp kong,..internet xde nk email...tetibe blog update!...hantu update kah?..padahal auto update...tp dh kene marah ber das2...x sempat nk bela diri...

    ReplyDelete
  3. ha faezah, bahaya tuh..kalau aku pun terasa kalau bos sound begitu walau kita tak buat pon. kalau macam aku dulu, belog aku memang unknown oleh budak tempat kerja aku..kekeke..even dorang tau aku ada blog, tapi takleh nak cari..hehe..

    yes, blogging is fun!

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe