Day 5 : Shopping @ The Baby Factory

11:42:00 AM

Day 5 selepas bergambar sakan @ Botanic Garden. Ktaorg mengabiskan masa berjalan-jalan di Christchurch City Center. Tapi kebanyakkan jalan untuk masuk ke City Center tutup akibat gempa.Road Closed! Dapat jgakla kami melihat kesan2 bangunan musnah akibat gempa. Sekarang ni mereka sedang menjalankan proses baik pulih.

Pada asalnyer sy request pada hubby utk ke Christchurch Monday Market. Tapi ktaorg tak jumpa. Maybe jalan ke tempat tu dah ditutup sebab gempa.


Shopping mall kat sana mcm sama jer semua. Best lagi Midvalley. hehe. Sy request utk ke The Baby Factory. Apelagi mmg borong byk utk cik merah la. sakan sy memborong! The price okla. Harga boleh beli and the quality pun ok!

Hubby decide to buy new car seat for cik merah. advance besday present! dah lah tak der kotak. makanyer hubby decide utk balut car seat with plastik makanan utk bring back to Malaysia. hehe.




You Might Also Like

0 comments

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe