Home Sweet Home Mission part #2

10:10:00 AM

Cuti Krismas yg lepas. Kami melawat tapak.
Gayanyer rumah kami mcm dh siap. or maybe nak dapatkan CF jer.
Sebabnyer pagar dh berkunci.

Penghuni phase 1 sedang rancak wat renovation.
and dah ader pun yg dh pindah masuk.

Tengahari buta panas terik tu kami berpayung.
Dah la jalan kereta utk masuk ke Phase 2 dihadang.
makanyer kami berjalan kaki masuk ke Phase 2.

So excited bila playground dh hampir siap.
betul2 depan rumah kami plak tu. abisla cik merah bwk geng dia main depan umah.

sedang fening fening lalat ni.
layan je la pics...



tapak surau


owner posing depan rumah

playground ni betul2 depan rumah. jom jom datang main dgn cik merah.

You Might Also Like

12 comments

  1. santiknya umah....nnt leh tak adi g main playground dgn merah..? hik..hik...mama n umi, kita layan makan.......!!

    ReplyDelete
  2. aah canteknya rumah... pasni mesti faeza bizi cite pasal rumah lak. tak sabar nak baca nih. hiks

    ReplyDelete
  3. berjiran la kita nanti ye dear!! =D

    ReplyDelete
  4. faizah ni area sungai buluh ek? macam sama design die..

    ReplyDelete
  5. cantiknya...bestlah merah ek...ni kat area sepang kan dear? hehehehe

    ReplyDelete
  6. faeza, cepat cite lebih lanjut. camne nak buat loan sume... tgh excited nk belaja nih! hihi

    ReplyDelete
  7. @umiiman : jom jom bawak adi & abg adi sekali main n makan2.

    ReplyDelete
  8. sha : aahla kan. dulu bz kawen. pastu ade anak. pasni bz deco umah sendiri plak.

    ReplyDelete
  9. @kemn : Insyallah. hope to see u my future neighbor.

    ReplyDelete
  10. @mama maressa : aah kat area sepang. nanti maressa dtg main playground yer.

    ReplyDelete
  11. @azian : ok dah siap entry.sila bace!

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe