Grand Lexis Port Dickson

7:53:00 AM

Again....after 2 years. Sy & hubby ke sini lagi. With hubby & family-in-law. Kalo pernah baca blog sy last 2 years. Mesti ingat lagi entry ala2 pre-honeymoon. After married sy & hubby just stay a night at Legend International Water Homes PD. Now dah change nama to Grand Lexis. Oh! Baru teringat ek nak masuk 2 tahun kawen tak pernah ader pegi honeymoon lagi rupenyer. hehe. hubby..please take note!

Percutian 1 day 1 night @ Grand Lexis last week during Christmas Holiday. Fuhhh...peak giler ok! cuti sekolah plak tu. Patutla room price naik melambung. Fully book plak tu. seriously nak masuk tol PD pun jammed.

Why we choose Grand Lexis. Main reason sebab ade private pool. Lagipun before ni sy & hubby really enjoy stay kat sini. Tapi yg tak best kali ni sebab ktaorg dapat room level 2. so private pool tu agak open air. huhu. Tapi just okla sbb we bring kiddos. And servis agak slow sebab peak period!


Private pool. Open air. and org bleh nampak. Kalo tak nak open air make sure booked room @ Level 1.

view from our private pool.





 

You Might Also Like

5 comments

  1. waaa ada private pool eh? bestnya.. ni yang teringin nak gi nih. rate dia mesti mahal gila kan

    ReplyDelete
  2. waaa ada private pool eh? bestnya.. ni yang teringin nak gi nih. rate dia mesti mahal gila kan

    ReplyDelete
  3. Slm..mahal x kalau stay 2Day 1 night? kalau hari biasa brp rm? baru ni gi time peak season dia charge berapa rm 1 mlm?

    ReplyDelete
  4. sha : aah private pool mmg best. mahal ckit tapi puas hati.

    ReplyDelete
  5. Nyzam : u can check kat website or call jer.mahal tapi best!

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe