Kufi 4 Qul Promo

10:00:00 AM

Assalammualaikum...

Mood nak update blog amat tipis buat masa ni.
Nak masuk Susun Atur Giveaway pun malas betul nak menulis entry bagai.
Meh kasi tepek ckit gambar deco sudut di bilik office.
Inspirasi dari I Heart Organization.
Tapi belum sampai tahap nak membalut harta ofis sendiri.
Just deco deco di atas rak bagi tidak nampak kosong.



Ini plak board di mana tempat saya menampal nota2 kerja yg sepatutnye.
Fancy betul kan?


Creative By Two plan nak wat promo 4 Qul next week. Insyallah.
Ramai tak yang berminat nak order 4 Qul ni?
Especially for this coming Hari Raya. Puasa pun blom lagi kan...
Boleh juga dijadikan hadiah untuk  parents for hari raya nanti.
Lately ni pun banyak tempahan kufi untuk dijadikan hadiah masuk rumah baru.
Great gift for wedding jgak!

Insyallah next week kami akan update PROMO ni yer!

You Might Also Like

12 comments

  1. tak sabar nak menunggu PROMO next week...:)

    ReplyDelete
  2. wah..cantikk nya 4 Qul tu...material ape kak? kain ea? xsbr nk tggu promo...hehe

    ReplyDelete
  3. alamak cantiknye...nak gaklah..xsabar tunggu promo

    ReplyDelete
  4. oit faeza hang taknak bagi kat aku sempena masuk rumah baru kaaa? kekeke... lawa weh, nanti kalau aku ada onkos lebih nak jugak beli sebijik dua.. :)

    ReplyDelete
  5. cantekkk!! tapi sebab sekarang opis nadt tengah wat 5S so barang2 hiasan peribadi adalah tidak dibenarkan. APTB!

    ReplyDelete
  6. board tu cantik2 laa coraknya!! suka betul nengoknya..hihi

    tx for joining faeza, cuma kat 'nama' faeza kena letak tajuk entri dan bukan nama faeza..cuba cek blk k..btw really appreciate ur continuous support!! =D

    ReplyDelete
  7. nice workspace ... erm tak sabar nak pindah rumah nie ....nak order gak kufi art nie nanti ....

    ReplyDelete
  8. sgt2 berminat dgn kufi 4 qul! mmg dah lama plan nk beli cuma tgh mencari mana yg paling murah...hehe

    ReplyDelete
  9. sgt berminat dgn 4 qul ni...tak sbr tggu promo.hrp2 within the bajet.aminnn

    ReplyDelete
  10. hrp2 promo price within the bajet..aminnn

    ReplyDelete

IG @littlepearlheart

Followers

Creative By Two

Subscribe