Weekend Activity + School Holidays

12:35:00 PM

Ini kasih kami semua!
Kisah sebelum husband fly to Jeddah again. Mencari rezeki utk keluarga.

Angkut semua anak buah and in-laws ke teratak hijau kami.
Activity adalah mandi kolam & barbeque.

Kolam besar dh pun lama bocor. So husband decide utk beli yg baru.
Kitaorg beli kat tesco RM60.00. Yg jenis tak payah tiup. kalo tak, semput aku tgk husband tiup kolam besar tu.

Barbeque plak tgh masak utk lunch baru la terasa nak wat barbeque.
Ad hoc punyer plan. After lunch husband pegi beli tempat barbeque kat Giant & barang2 yg sepatutnyer untuk barbeque.
Alhamdulillah seronok berkumpul ramai2. Walaupun penat melayan tetamu, tapi rasa seronok tgk budak2 happy.

  Inilah cik merah & cousins. Ade 3 org lagi sebenarnya. tp belum sampai time ni. Muka semua tak sabar nak mandi. kena kurung dgn husband. Selagi tak siap semua tak boleh keluar mandi.

Muka tak sabar nak terjun kolam!

Papa rock!

new set barbeque...
Time for mandi!

 
Barbeque time!

cik merah pun skali mengipas! 2 singgit! 2 singgit!

Susu time!

You Might Also Like

2 comments

  1. wah seronoknye cik merah tuh yer :)

    ReplyDelete
  2. wahh..lin punya kolam still kena tiup..nanti nak la juga beli yg x payah tiup punya..

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe