Win Lucky Draw from Unity Kitchen

9:42:00 AM

Last week sy & hubby dapat invitation ke Unity Kitchen VIP Pre-Opening Celebration semperna pembukaan new showroom Unity Kitchen kat Puchong. Near IOI Mall.

Pada asalnya sy join contest yg dianjurkan oleh Unity Kitchen. Just review service by Unity Kitchen. Ape lagi copy paste je link entry dari blog kesayangan hamba ni. Entry : Unity Kitchen Design & Home Progress : Kitchen Cabinet by Unity Kitchen

Then, baca kat FB Unity Kitchen diaorg dah invite shortlisted pemenang melalui email. Sedih...sebab tak dapat email. So just text hubby nak tanya. Rupanya Unity Kitchen dah email hubby. Excited ok sbb hadiah mmg best best! Siap text hubby bgtau kalo boleh nak washing machine. Sebab washing machine semi auto kat rumah dh rosak. huhu.

So semalam, gagahkan jgak diri ke New Showroom Unity Kitchen at Puchong seorg diri. Parking kat IOI shopping mall. Keluar jer pintu shopping mall nampak terus Unity Kitchen (area Korean Wallpaper). 

Sampai dalam 11.30 am. Register & makan. Waiting for lucky draw time! They just inform semua yg hadir memang akan dapat hadiah. Ikut rezeki masing2 la kan.

Dalam hati berdoa nak dapat washing machine. 12.30 pm baru start lucky draw. Washing machine is top 5 prizes. Masing2 kalo boleh tak nak hamper. Semuanya nak electrical item. Slim fan pun best jgak, bolehlah letak kat playarea cikmerah.

Punyerla excited nye aku sebab berjaya sampai ke hadiah top 5. Memang nervous ok, dah la sorg2. Jerit dalam hati jer la kan. Fridge is no 6. Washing Machine is no 5. No 1 is Ipad2. No 2, 3 ,4 semua TV.

Tapi, washing machine adalah bukan milikku.....
Alhamdulillah sy dapat 2nd Grand Prize which is LED TV 40". Syukur Alhamdulillah. Sangat tak sangka dapat bawak balik TV walaupun kat rumah dah ade 2biji TV. Akan difikirkan untuk dikongsikan.

Thanks to Unity Kitchen for inviting me to ur new showroom :)

Lepas tu ke IOI Mall melabur duit kat Daiso RM 5....

Lucky Draw Prizes
my lucky number...Alhamdulillah.




You Might Also Like

12 comments

  1. wah, mmg lucky lah faeza...tahniah :)

    ReplyDelete
  2. tahniah2 faeza..wish u all luacks eva n eva....

    ReplyDelete
  3. congrats dear.. murah rezeki faeza.. dapat tv 40" tu..

    ReplyDelete
  4. Peerrgghhh menang tivi...!! Bertuah lg rezki...:-)

    ReplyDelete
  5. FUYOOO!!! menang TV kot! best gler...rezeki..alhamdullillah!

    ReplyDelete
  6. congrates faeza! bertuah gila.. aku tak pernah dapat cabutan bertuah harga rauts ratus riban riban camni..ape lagi, juai le tv tu buat beli mesin basuh baru... heheheheheeee... :P

    ReplyDelete
  7. faeza, nice to meet you.. baru ni dapat reply. same with me.. tak sangka rezeki kita kan? got problem where to put the tv.. i dah ada 3 kat rumah.. yang satu tu baru beli hehe.. gimme yr email.. mine is mama_aliaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. ammvoiii takmo tivi tu kalu, roger i okeh...hihi

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe