Breastfeeding Quote

9:14:00 AM

Morning....


Quote from majalah Pa&Ma...

Wanita yg menyusukan bayi secara eksklusif lebih drpd 3 bulan hilang lebih banyak berat badan berbanding mereka yg tidak melakukannya...

Interesting quote! suka je baca quote ni...
for details beli magazine pa & ma bulan April 2011...

Tapi??? adakah sy berjaya membakar kalori???
sy rasa mcm kuat mkn je! makin montel plak rasanya...huhu

You Might Also Like

8 comments

  1. Saya sgt setuju :)
    Makan banyak tapi berat turun jer

    ReplyDelete
  2. Yeah..setuju sgt..

    lagi ringan dari zaman anak dara.. :P

    ReplyDelete
  3. menurut kawan fara yg BF full sampai bby dia 6 bulan, mmg mcm tu akan rasa cpat lapar sbb kitamnyusu tp badan xkan naik..tgk dia pun kurus je huhuhu bby pun cerdik..now dia dah campur susu formula sbb bby dia nak dapat adik lagi heheh

    ReplyDelete
  4. dear...kakak sy ckp mmg akan byk mkn tp insy'allah berat bdn akan turun jugak :)

    ReplyDelete
  5. ...hehe..
    same la saya...lps nyusu, makan!..
    makan thp x hingat!...

    Xpe be positive! =)

    ReplyDelete
  6. sama la...hehehe...asik lapar & haus..pastu,breast asik cepat penuh jer..

    ReplyDelete
  7. menyusukan baby ni mmg cpt lapar dan dahaga.. tp xpe, anything for the baby, asalkan baby sihat dan kuat!!.. but im still trying to lose a little bit of my weight..

    ReplyDelete
  8. Agreeee!!!i can wore my skinny jeans again...sgt suka...

    ReplyDelete

Precious Humairah

Followers

Creative By Two

Subscribe